Szállítás és fizetés

Szállítási módokSzállitás csomagküldő céggel

A megrendelt termék készen van, akkor már tudjuk is küldeni. Termékeink kis szériában készülő kézműves jellegéből adódóan várni kell a termék elkészítésére, ha éppen nincsen raktáron, akkor erről e-mailt küldünk /ha nincs raktáron, kb. mennyi idő alatt készül el/. Amikor a rendelt termék elkészül, erről e-mailt küldünk és utána adjuk át a futárnak. A web áruházban kézzel készített minőségi termékeket forgalmazuk, melyeket a rendelés után fizetési rész kiválasztása után szállítunk. A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők.

Amennyiben a vásárló téves rendelést adott le, vagy módosítani szeretné a rendelést, az oldal tetején található e-mail címen, telefonszámon kérheti a változtatást.

Szállítás

Termékeinket a Magyar Posta szállítja ki megrendelt termékek árát és az utánvételi díjat a vevő kézbesítéskor fizeti. Nagyobb összegű rendelés esetén kérhetjük a teljes összeg előre utalását.

 A raktárkészleten lévő, megrendelt termékeket 1-8 munkanap alatt kiszállítjuk/kiszállíttatjuk a megrendeléskor megadott szállítási címre. Ennek díja (amely tartalmazza a kiszállítást, csomagolást és kezelési költséget) az alábbi:

 a.) 2.000 Ft alatti számla végösszeg esetén 2.000 Ft/cím

 b.) 2.000Ft - 30.000Ft közötti számla végösszege esetén 1.600 Ft/cím

 c.) 30.000 Ft feletti számla végösszeg esetén átvállaljuk a házhozszállítás díját, így ezekben az esetekben nem számítunk fel plusz költséget.

 Vásárláskor (a Kifizetés során) a rendszer automatikusan számítja fel vagy hagyja figyelmen kívül a vásárlási értékhatárhoz kötött 1.500 Ft szállítás költségét.
 Szállítmányozási partnerünk: Magyar Posta .


Lehetőség van személyes áruátvételre is cégünk székhelyén :


Cím: 2360 Gyál, Csokonai.22

Amennyiben ezt a lehetőséget kívánja igénybe venni, kérjük, egyeztessen időpontot velünk!

 A megrendelésének feldolgozását követően visszaigazoló levelünkben/vagy telefonon fogjuk tájékoztatni arról, hogy a kiválasztott termékek raktáron vannak-e és azokat mikortól tudja átvenni.

Fizetési módok


Készpénz

Választható szállítási módok:

-Szállitás csomagküldő céggel, Személyes átvétel

Banki előre utalással

Választható szállítási módok:

-Szállitás csomagküldő céggel, Személyes átvétel

Utánvét (az áru átvételekor)


Választható szállítási módok:

-Szállitás csomagküldő céggel, Személyes átvétel


 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...